how do i install current software to another computer

If you have used our software and found it useful this is the place to share your experiences with others.

Moderators: admin, Piotr, adam

[email protected]

how do i install current software to another computer

Post by [email protected] »

I just bought a new computer and would like to install my software on this one as well. How do I do this please? thank you
adam
Senior Member
Posts: 7127
Joined: Wed Feb 16, 2005 8:20 am

Post by adam »

Please run the originally downloaded setup file to install the program on a new machine, and then unlock the program with the unlock code you received after the purchase.

You may also upgrade the program to the latest version, however, in such case additional upgrade fees may apply depending on the purchase date.
adam
Senior Member
Posts: 7127
Joined: Wed Feb 16, 2005 8:20 am

Post by adam »

I'm sorry, but it is not possible to export a part of the database only.
hornet59
Senior Member
Posts: 1126
Joined: Thu Aug 28, 2008 9:09 pm

Post by hornet59 »

If you've already added your new songs on your old computer, go and copy the siglos.db file and move it to your new computer. You can find the file by going to the documents folder then look in the my karaoke folder. Once you copy the file simply paste it into the same folder on your new laptop.

If you haven't added your new songs yet, simply follow the setups that I mentioned earlier then add the new songs in your new computer.
lordgoku
Newbie
Posts: 1
Joined: Tue Jan 25, 2022 1:51 am

Re: how do i install current software to another computer

Post by lordgoku »

Hey adam,

I did factory data reset of my computer.
I want to re install software into my computer with my old backup.

I tried to reinstall but my backup is not present... :( :(
Best Regards,
lordgoku
OGWhatsapp
kol909
Newbie
Posts: 1
Joined: Sat Jan 01, 2022 4:27 am
Location: Hariyana

Re: how do i install current software to another computer

Post by kol909 »

lordgoku wrote: Tue Jan 25, 2022 1:57 am Hey adam,

I did factory data reset of my computer.
I want to re install software into my computer with my old backup.

I tried to reinstall but my backup is not present... :( :(
Hey lordgoku,

No need to worry... Everything will be solved..adam will help you to get out of this situation.
adam
Senior Member
Posts: 7127
Joined: Wed Feb 16, 2005 8:20 am

Re: how do i install current software to another computer

Post by adam »

Could you please describe your situation with more details. What is a name of the program you are trying to install?
falik
Newbie
Posts: 1
Joined: Fri Aug 05, 2022 11:10 am

Re: how do i install current software to another computer

Post by falik »

lordgoku wrote: Tue Jan 25, 2022 1:57 am Hey adam,

I did factory data reset of my computer.
I want to re install software into my computer with my old backup.

I tried to reinstall but my backup is not present... :( :(
i don't think you can restore the data without backup. You can try the system recovery using the recovery command line in the CMD. Or download all the software and install them again.
ogwhatsapp
Newbie
Posts: 1
Joined: Thu Nov 24, 2022 7:00 am

Re: how do i install current software to another computer

Post by ogwhatsapp »

Hey adam,

I did factory data reset of my computer.
I want to re install software into my computer with my old backup.

I tried to reinstall but my backup is not present... :( :(gards
adam
Senior Member
Posts: 7127
Joined: Wed Feb 16, 2005 8:20 am

Re: how do i install current software to another computer

Post by adam »

I recommend to renew the program license, and install the latest release of the program.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests