Recording song not synchronize

Get help with the bugs you encounter in our software

Moderators: Piotr, adam, admin

Alberta Redneck
Member
Posts: 11
Joined: Sun Apr 28, 2013 10:48 pm
Location: Canada

Recording song not synchronize

Post by Alberta Redneck »

When I use siglos pro to record a song the voice and the background music does not synchronize. My voice starts at the 7 mark and the lead in where it is actually to start is at the 12 mark. It does not seem to matter what song i'm trying to record. I have tried changing the offset and that does not seem to make a difference.

adam
Senior Member
Posts: 6876
Joined: Wed Feb 16, 2005 8:20 am

Re: Recording song not synchronize

Post by adam »

Did you use Siglos Audio Processor (Record menu) to mix a recorded vocal with a soundtrack?

Alberta Redneck
Member
Posts: 11
Joined: Sun Apr 28, 2013 10:48 pm
Location: Canada

Re: Recording song not synchronize

Post by Alberta Redneck »

Yes. That is where i'm having a problem using the program in siglos to record.

Alberta Redneck
Member
Posts: 11
Joined: Sun Apr 28, 2013 10:48 pm
Location: Canada

Re: Recording song not synchronize

Post by Alberta Redneck »

I Found out in setup under KJ if you have Skip silence at the beginning of the song and skip silence at the end of the song it will not sync a recorded song while recording. I removed these two check-marks and it syncs flawlessly.

User avatar
Piotr
Admin
Posts: 1240
Joined: Mon Mar 08, 2010 10:48 am

Re: Recording song not synchronize

Post by Piotr »

Thanks for the information. We will fix this!

Alberta Redneck
Member
Posts: 11
Joined: Sun Apr 28, 2013 10:48 pm
Location: Canada

Re: Recording song not synchronize

Post by Alberta Redneck »

Thank You. I have had this Problem For a while. I just find it inconvenient to use a second machine to record. I look forward to the update.

Post Reply